USI EXTERIOR SECURIZATE ANTIEFRACTIE

Usi exterior securizate antiefractie linia moderna
Usi exterior securizate antiefractie linia clasica
Usi exterior securizate antiefractie laminate cPL
Usi securizate antiefractie Pivot

Usi antiefractie

Usi antiefractie direct de la producator. Usile de exterior securizate antiefractie DoorSystem se preteaza atat la case cat si la apartamente si sunt confectionate din materii de prima calitate. Usile antiefractie de exterior pot fi executate intr-un canat sau doua canate simetrice sau asimetrice.

De asemenea usile de intrare, de apartament sau casa pot fi confectionate cu iluminatoare laterale sau supralumina.

Geamul folosit la iluminator sau supralumina pentru usi antiefractie poate fi de doua tipuri:

  • triplex securizat (se pot alege 6 modele diferite: transparent, D-matt, Cincilla, Stop SOL, fumuriu si sablat) si
  • antiglont (se pot alege 2 modele diferite: transparent si sablat)

Usile metalice oferite de DoorSystem pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa. La confectionarea modelelor de usi antiefractie se utilizeaza balamale de tonaj mare, care se pot regla in patru directii. Tocul usii care este de tip inchis cu tabla de 2 mm grosime ofera o structura foarte solida.

Usa blindata poate avea dublu sau triplu blindaj si pentru izolarea fonica si termica in interiorul blindajului are vata bazaltica. Tot pentru izolatie termica si fonica, la usile de apartament folosim doua garnituri de etansare iar pentru usile de exterior pentru casa folosim trei garnituri de etansare.
Usile de intrare in apartament se livreaza cu periere tractabila si prag fix de pardoseala din aluminium anodizat, iar usile de casa se livreaza cu pachetul THERMO (optional).

Pachetul THERMO contine:

  • prag
  • picurator
  • trei perii sub foaia usii care etanseaza pe prag
  • tocul cu profil THERMO (optional)

Pragul thermo este disponibil pentru toate configuratiile usilor (1 canat, 2 canate, supralumina, iluminator lateral). Tocul cu profil thermo este disponibil numai in configuratia usii intr-un singur canat si poate fi vopsit numai in culorile paletarului RAL.

 

Sisteme de inchidere usi antiefractie

Sistemul de inchidere standard este de tip seif SECUREMME iar optional usa poate fi prevazuta cu sistemul de inchidere MOTTURA sau ISEO. La cerere putem adauga yala cu electromagnet sau sistem cu amprenta digitala. Usile  de exterior securizate antiefractie DoorSystem poate avea de la 13 pana la 20 de puncte periferice de inchidere cu bolturi din otel care au diametrul de 18 mm.

Feroneria standard a usii presupune:

  • vizor panoramic
  • maner de exterior (fix sau mobil) si de interior
  • extra bolt de siguranta (ce confera un plus de siguranta)

Feroneria este disponibila in patru culori – auriu, bronz, argintiu satinat si argintiu lucios.

Usi antiefractie - certificari

Usi antiefractie – certificari

Tot in dotarea standard intra si pervazele decorative interioare/exterioare si glafuri care acopera toata grosimea zidului.

Modelele de usi antiefractie sunt disponibile atat in nuantele paletarului de culori standard, dar si in alte 150 de culori optionale. De asemenea usile pot fi vopsite in culorile paletarului RAL. Usile blindate prezentate de Doorsystem, satisfac si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.