Termeni si conditii

Utilizarea website-ului Doorsystem.ro, incluzand vizitarea, navigarea si cumpararea produselor implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii, pe care le detaliem in paragrafele de mai jos. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea in prealabil a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la rubrica termeni si conditii, putand consulta termenii si conditiile in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze utilizarea serviciilor noastre.

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidențialitate și a termenilor și condițiilor de mai jos.

 

Continutul site-ului web si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului web (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date) pe care navigati acum nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise si este proprietatea companiei și este aparăt de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Conform legii drepturilor de autor, dacă sesizați încălcarea anumitor drepturi intelectuale, vă rugăm contactați-ne la adresa: info@doorsystem.ro.

Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si sa nu interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

 

Politica de cookie-uri

Website-ul Doorsystem.ro folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți funcționalitatea și utilizarea website-ului de către vizitatori, precum și pentru a personaliza experiența acestora.

 

Utilizarea platformei web
Utilizarea platformei web nu impune crearea unui cont de utilizator.

Continut
Societatea noastra nu ofera garantii referitoare la functionarea acestei platforme, a paginilor afisate, a continutului text, a informatiei sau a oricaror materiale si nici potrivirea lor unui scop precis. Accesand platforma noastra va exprimati acordul de a folosi intregul site pe propriul risc. Echipa noastra nu ofera garantii nici asupra integritatii site-ului, a serverelor care il mentin sau a serviciului de email folosite de website, acestea putand prezenta erori de operare sau anumiti factori de risc. Nu in ultimul rand, calitatea si continutul site-urilor accesate prin intermediul website-ului sunt responsabilitatea exclusiva a utilizatorilor platformei.

Responsabilitati

Societatea noastra nu are nici o responsabilitate si nu poate fi acuzat in nici un fel pentru nici o paguba care ar putea surveni ca urmare a folosirii produselor cumparate din cadrul magazinului prezent pe acest site web.

Politica de vanzare

In momentul in care veti dori sa achizitionati unul dintre produsele oferite pe website-ul societatii noastre, veti fi condus catre pagina serviciului respectiv.
In eventualitatea existentei unor reduceri promotionale sau a concursurilor cu premii, toti vizitatorii, fie acestia clienti sau nu, vor putea beneficia de o informare in timp util cu privire la conditiile de participare sau perioadele de valabilitate.

 

Legea aplicabilă

Prin folosirea site-ului Doorsystem.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Doorsystem.ro. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Administratorul site-ului Doorsystem.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați la info@doorsystem.ro.

 

Sesizari

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se poate face pe email; termenul de solutionare este de maxim 15 zile de la data sesizarii. Pentru mai multe detalii si informatii legate de legislatia in vigoare puteti accesa  Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.
Va asiguram ca vom raspunde la absolut toate cererile, reclamatiile, feedback-ul de la dumneavoastra.

 

Precizari finale

Orice conflict aparut intre societatea noastra si client va putea fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea neintelegerilor va fi de compententa instantelor judecatoresti din Romania (instantelor de drept comun, potrivit prevederilor Codului de procedura civila).