DIN 2005 IN ROMANIA


Compania Door System este un lider pe piata din Romania in ceea ce priveste executia de usi securizate, antiefractie de exterior in dimensiuni standard si atipice, usi de interior din lemn masiv stratificat, usi antifoc si usi cu panel din aluminiu.

Stabilita in Romania, Bucuresti, in 2005 este apartenenta a unui grup lider pe piata din Grecia, care produce si comercializeaza usi securizate si antiefractie. Compania ofera o gama larga de produse si servicii de calitate pentru satisfacerea unui numar cat mai mare de cerinte venite din partea beneficiarilor.

Activitatea companiei noastre este focalizata pe o continua rafinare si inbunatatire a produselor, astfel incat acestea sa fie intotdeanuna cu un pas inaintea tehnologiei. Mai mult decat atat, pe langa augmentarea gamei existente de produse exista in permanenta preocuparea dezvoltarii si conceperii de noi linii de produse.

Produsele companiei DOOR SYSTEM confera posibilitatea de a alege intre o diversitate mare de stiluri: contemporan, clasic, traditional sau modern, o gama variata de modele si culori, pentru a intampina orice provocare atat din punct de vedere arhitectural cat si din perspectiva preferintelor clientului.

Fabrica DOOR SYSTEM