USI BLINDATE - EXTERIOR SECURIZATE ANTIEFRACTIE

Usi exterior securizate antiefractie linia moderna
Usi exterior securizate antiefractie linia clasica
Usi exterior securizate antiefractie laminate cPL
Usi securizate antiefractie Pivot

 

 

Termenul de usi blindate isi are originea in Italia şi usile blindate sunt utilizate pe scara larga peste tot in lume. In ultimii ani, Europa a fost in topul producatorilor de usi metalice cu blindaj. Oferta de usi cu dublu sau triplu blindaj, de calitate si la preturi excelente a facut ca acest tip de usi sa fie agreat intreaga lume. Doorsystem este una dintre companiile producatoare de usi exterior securizate care ofera o calitate exceptionala atat a produselor, cat si a serviciilor conexe, cum ar fi instalarea si montajul. Principala caracteristica a unei usi blindate este structura solida de oţel in mijlocul blatului de uşs. Suprafetele din fats si din spate ale usii metalice sunt acoperite cu placi din lemn, frumoase si usoare, care ofera avantaje unice.

Usi blindate metalice

Usi blindate

 

Avantajele usilor de exterior pentru apartament sau casa cu bindaj

  1. O usa blindata are avantajul securitatii, iar o combinatie perfecta poate rezulta intre aspectul usilor din lemn, care ofera un aspect intim si elegant si securitatea unei usi blindate. O usa metalica blindata este echipata cu incuietori antifurt profesionala. Doorsystem ofera o gama variata de modele de usi blindate, astfel incat poti beneficia de usi din otel cu aspectul dorit.
  2. Performanta acestor tip de usi metalice cu blindaj este extrem de stabila, datorita miezului puternic de otel. Usa nu va fi deformata cand au loc schimbari meteorologice sau variatii foarte mari de temperatura, astfel incar utilizarea pe termen lung este crescuta cu mult fata de alte tipuri de usi.
  3. Usile cu blindaj au, pe langa functia antifurt, si functii ignifuge, izolare fonica, conservare a caldurii (usile cu rupere termica conserva foarte bine caldura) si chiar functii antiglont.
  4. Orice tip de usi metalice securizate sunt usor de instalat si in siguranta. Echipa Doorsystem ofera servicii de instalare si montaj pentru orice tip de usi blindate.
  5. Usile blindate sunt durabile. Durata de viata a unei usi securizate blindate este de peste 20 de ani.

Doorsystem ofera o gama variata de modele de usi metalice securizate, usi securizate antiefracție fie pentru casa, fie pentru apartamente.