Usi adaptate cerintelor pietei internationaleUsile noastre satisfac cerintele pietei internationale la cele mai inalte standarde, avem o gama mare de modele si posibilitatea de a executa modelul cerut de client la un raport pret/calitate excelent, produsele noastre respecta toate nomele si standardele de calitate ale UE. Abordam cu seriozitate, devotament si profesionalism intreaga activitate. Oferim asistenta tehnica 24/7.

Usile de exterior antiefractie au sisteme de inchidere Mottura, Securreme si ISEO cu 12 pana la 20 puncte periferice de inchidere, usile cu rupere termica au sisteme Winkhaus, iar la cerere se poate monta yala electromagnetica sau cu amprenta digitala..

Indiferent daca ai nevoie usi cu dimensiuni atipice sau de usi care sa aiba un design unic, la noi gasesti usi de interior sau de exterior de o calitate exceptionala pentru locuinta ta.

Specialistii nostri sunt alaturi de tine, cu informatii care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie, un sfat specializat cu privire la usile de interior sau exterior este binevenit. Materialele, caracteristicile standard sau optionale, modelul si armonizarea acestuia cu stilul arhitectural al locuintei sunt motive extrem de intemeiate pentru care sa apelezi la specialistii Doorsystem.


USI EXTERIOR SECURIZATE ANTIEFRACTIE

Usi exterior securizate antiefractie linia moderna

EXTERIOR ANTIEFRACTIE LINIA MODERNA

EXTERIOR ANTIEFRACTIE ALUMINIU

EXTERIOR ANTIEFRACTIE LINIA CLASICA

EXTERIOR ANTIEFRACTIE PANTOGRAFIATA

EXTERIOR ANTIEFRACTIE LAMINATA CPL

EXTERIOR ANTIEFRACTIE ARCH

EXTERIOR ANTIEFRACTIE PIVOT
USI EXTERIOR CU RUPERE TERMICA

Usi exterior cu rupere termica PivotUSI INTERIOR 

Usi adaptate cerintelor pietei internationale din dragoste pentru confortul clientilor nostri ce se preteaza celor mai exigente cerinte.

Gama de usi detinute de catre DoorSystem este extrem de variata si satisface toate gusturile datorita caracteristicilor unice. Clientii pot personaliza modelele alese in functie de necesitati si dorinte, alegand dintre optiunile oferite.

Activitatea companiei noastre este focalizata pe o continua rafinare si imbunatatire a produselor, astfel incat acestea sa fie intotdeanuna cu un pas inaintea tehnologiei.

Livrarea si montarea modelelor alese se executa de catre Doorsystem impreuna cu cei mai buni specialisti. Toate aceste modele sunt fabricate din materiale de inalta calitate si pot fi personalizate in functie de nevoile si gusturile clientilor. Usile sunt disponibile intr-o varietate extrem de mare de culori, modele si dimensiuni.

Usile Doorsystem satisfac cerintele pietei internationale la cele mai inalte standarde, avem o gama mare de modele si posibilitatea de a executa modelul cerut de client la un raport pret/calitate excelent. Produsele noastre respecta toate nomele si standardele de calitate ale UE. Abordam cu seriozitate, devotament si profesionalism intreaga activitate. Oferim asistenta tehnica 24/7.

Usi adaptate cerintelor pietei internationale datorita seriozitatii cu care ne tratam clientii.
Usile de exterior antiefractie au sisteme de inchidere Mottura, Securreme si ISEO cu 12 pana la 20 puncte periferice de inchidere, usile cu rupere termica au sisteme Winkhaus, iar la cerere se poate monta yala electromagnetica sau cu amprenta digitala.