Usi securizate antiefractie personalizate

Va petreceti cel mai mult timp la birou? Plecati des in interes de serviciu sau in concedii?

USI PIVOT

 

Una dintre solutiile cele mai bune pe care le puteti alege pentru confort si siguranta consta in alegerea unei usi securizate antiefractie, personalizata in functie de necesitati: dimensiuni, model, culori sau alte optiuni. Usa securizata ofera o imagine de ansamblu care defineste casa, precum si o liniste psihologica membrilor familiei. Usile antiefractie DoorSystem dispun de o structura foarte solida si de sisteme performante de inchidere.

Gama de usi securizate antiefractie Doorsystem este foarte variata, iar fiecare usa este personalizata in functie de cerintele clientilor. Astfel toate usile sunt unice, pornind de la dimensiuni si ajungand la optiuni care sa fie pliate pe dorintele si necesitatile individuale ale beneficiarului. Materialele de prima calitate folosite in fabricarea ușilor vor impresiona pe oricine. Datorita calitatii materialelor si a procedeelor moderne de producere a acestor usi, rezistenta acestora este foarte mare.

     Pentru a beneficia de o eficienta maxima a usii, montajul acesteia trebuie efectuat de catre o echipa specializata!  DoorSystem va sta la dispozitie cu echipe proprii de specialisti ce va vor oferi un montaj corespunzator si, la nevoie, sfaturi pentru mentinerea usilor in cea mai buna forma.

 

 

De ce trebuie sa ținem cont în alegerea unei uși securizata antiefracție ?

  • Alegerea sistemelor de închidere. Gradul de infracționalitate este unul dintre factorii pe care oamenii îi iau în considerare când se gândesc sa achiziționeze o ușa securizata.  Intr-adevar, este important sa securizam cat de bine putem casa sau apartamentul in care locuim. DoorSystem va pune la dispozitie o gama variata de usi blindate si sisteme de inchidere complexe de tip seif, ce pot avea de la 13 pana la 20 de puncte de inchidere, cu bolturi metalice 18mm. Sistemele de inchidere cu cititoare de amprenta sau sistemele de inchidere silentioase cu angrenaje pentru usi antiefractie  reprezinta o parte dintre optiunile pe care le poti alege. In functie de necesitati, toate usile se vor personaliza si pot fi prevazute cu 2 sisteme de inchidere total independente.
  • Clima zonei poate deteriora aspectul și funcționalitatea ușilor in timp iar acesta este un criteriu foarte important în alegerea usii. Umezeala excesiva sau expunerea directa la soare timp îndelungat pot provoca daune majore ușii, iar daca cunoașteți aspectul climatic foarte bine, este necesar sa alegeți o ușa care are o rezistenta mai mare la diverse condiții de mediu. De aceea este indicat sa apelati la o usa metalica ce dispune de vopsire in camp electrostatic, acest aspect constituind o strategie eficientă împotriva factorilor de mediu: temperatura scăzută, căldura excesiva, expunerea directa la soare, diferentele de temperatura. Culoarea va rămâne la aceeași intensitate si dupa 10 ani. In cazul usilor de lemn, impactul umezelii poate fi devastator pentru functionalitate sau aspect.
  • Grosimea tablei este unul dintre indiciile care ne arata calitatea usii. Blindajul usilor securizate oferite de DoorSystem este din tabla de 2mm, iar in functie de necesitati si dorinte, aceste usi pot dispune de dublu sau triplu blindaj.  Deasemenea pentru clientii ce doresc supralumina, usile din gama DoorSystem dispun de geamuri triplexsecurizate sau blindate.

 

  • Sistemele de inchidere s-au tot îmbunătățit, de a lungul timpului devenind din ce in ce mai performante si atingând cote maxime in eficiența. Usile antiefractie trebuie sa dispuna de sisteme de inchidere de calitate, cat mai complexe si eficiente.

Usile de exterior securizate antiefractie pot fi livrate cu pachetul THERMO (pachetul Thermo contine prag, picurator, trei perii sub foaia usii care etanseaza pe prag, tocul cu profil THERMO – optional )

Toate usile noastre se personalizeaza liber in functie de necesitatile si dorintele clientilor, astfel fiecare usa este unica.