Proiectare

Consultanta si masuratori

Transport si montaj de calitate

Garantie si post-garantie

Performanta

Siguranta

Securitate

Inovatie

Varietate de modele si accesorii


Usi pivot

Vrei calitate la cele mai inalte standarde? Usile pivot de intrare pe care le gasiti la DoorSystem reprezinta cele mai potrivite solutii premium, de ultima generatie, atat pentru case cat si pentru apartamente. Oferim garantie pentru toate lucrarile executate si utilizam materiale de cea mai buna calitate, cele mai performante sisteme si asiguram montaj de calitate, realizat de echipa DoorSystem.

Usi pivotante: usile pivotante sunt puternice, stabile si sofisticate

Usa pe pivot  nu se bazeaza pe balamale traditionale prinse in tocul acesteia si poseda o articulatie pivotanta ce face posibila deschiderea usii atat la interior cat si la exterior. La noi gasiti o varietate mare de modele de usi pivotante, care pot fi produse pe comanda in functie de necesitati (marime, design, culori, accesorii). Daca te-ai hotarat sa alegi usi pe pivot pentru locuinta ta, specialisti nostri iti stau la dispozitie si iti raspund la orice intrebari legate de usi pe pivot.

Usile pe pivot antiefractie DoorSystem se preteaza atat la case cat si la apartamente si sunt confectionata din materii de prima calitate. Tocul usii pivotante, care este de tip inchis cu tabla de 2 mm grosime ofera o structura foarte solida. Usa antiefractie pivotanta poate avea dublu sau triplu blindaj si pentru izolarea fonica si termica in interiorul blindajului are vata bazaltica.

Te gandesti sa alegi unul dintre modele de usi pivotante? Usile pe pivot sunt mai mari decat cele obisnuite.

Putem integra usi pivot oricarui tip de arhitectura.

usi pivotante
Usile pivotante pot acoperi goluri de zid cu extra dimensiuni creand un rezultat deosebit din punct de vedere architectural datorita structurii sale robuste.  Comparativ cu usile traditionale, care nu pot avea dimensiuni foarte mari, modelele de usi pivotante permit functionarea in deschideri foarte mari, pivotul poate acoperi goluri de zid ce pot ajunge la 2 metri latime si 3 metri inaltime dintr-o bucata.  Usa pivotanta este sustinuta de un pivot ancorat in podea si altul in partea de sus, iar greutatea usii este distribuita uniform. Alegeti usi pe pivot din varietatea de modele prezentate la Linia pivot.

De asemenea puteti alege si din modelele de usi pivotante cu rupere termica.

Usile pivot cu rupere termica au cea mai inalta performanta termica.

 

Usi pe pivot cu rupere termica Doorsystem