Usile de interior, element principal in designul camerei

Usa de interior, reprezinta un element arhitectural de baza, ce ajuta la obtinerea designului pe care vi-l imaginati alaturi de prieteni si familie.

Cand vine vorba de usi, trebuie sa fiti atenti pe langa design, daca au un miez solid iar balamalele si sistemul de inchidere, sa permita o manevrare silentioasa. Toate usile noastre sunt fabricate la cele mai inalte standarde si nu va vor dezamagi.

Aceasta este una dintre tipurile de usi de interior care sunt accesibile dar si de o calitate si finete incredibila.

 

 • Mai exista disponibile in oferta noastra si alte tipuri de usi, cum ar fi usile cu furnir de stejar sau furnir de nuc, acestea putand adauga un aspect de autenticitate.
 • DoorSystem va sta la dispozitie cu o varietate imensa de usi, toate usile noastre sunt concepute la comanda dupa dorintele si dimensiunile clientilor, la cele mai inalte standarde.
 • Dupa ce v-ati hotarat cu privire la tipul de usa pe care il urmati, depinde de dumneavoastra sa va alegeti designul preferat.
 • Balamalele trebuie sa ofere o manevrare lina si sa fie rezistente pentru utilizare pe termen lung.

 

 

 

 •  Solutia ideala pentru a oferi senzatia de spatiu mai mare in incaperile aglomerate sau prea mici, o constituie gama Filomuro.  Aceaste usi au tocul ascuns iar astfel creeaza un efect senzational, devenind una cu peretele si deschizand spatiul din incapere.
 • Nu este suficient sa alegi usile in functie de design, ci trebuie sa ai in vedere si aspectele tehnice de tipul izolare fonica, termica, functionalitatea spatiului. Deasemenea balamalele si restul feroneriei usii trebuie sa fie estetice.

 

 • Toate usile noastre se confectioneaza si personalizeaza in functie de cerintele clientilor!  
 • Designul usilor este disponibil atat in gama paletarului standard cu furnir natural, dar si in peste alte 150 de culori optionale, cu diferite nuante. De asemenea usa poate fi vopsita in culorile paletarului RAL (optional).

 

 

 

  • Usile cu luminatoare reprezinta solutia pentru  spatiile ce nu beneficiaza de o lumina naturala adecvata.
  • Sticla este tot mai intalnita in arhitectura moderna si ofera o nota de rafinament in designul casei.
  • Luminatoarele usii ofera luminozitate incaperii, un aspect eficient si placut prin efectul creat. DoorSystem va pune la dispozitie o gama variata de usi ce pot poseda luminator, deoarece toate usile noastre se pot personaliza la cerere.
  • Puteti opta pentru iluminatoare si pentru usile de intrare. In acest caz geamul poate fi antiefractie sau securizat, iar astfel securitatea casei nu va avea de suferit, din contra, veti putea vedea si mai bine cine va bate la usa.

 

 

 

DoorSystem va sta la dispozitie cu peste 800 de modele de usi de interior disponibile intr-o varietate imensa de culori sau lemn natural triplustratificat  de diferite esente precum si o gama  variata de sisteme de inchidere complexe si multe alte accesorii pe care le veti gasi foarte utile