Usi de calitate superioara

DOOR SYSTEM promoveaza tamplarie din lemn masiv.Infiintata in 2005, compania Door System, din Bucuresti, produce si comercializeaza o gama diversa de usi. Livram ansambluri realizate din materii prime de calitate, astfel incat ne-am impus pe piata de profil ca fiind o firma ce pune la dispozitie produse performante.

Usile de exterior fabricate de DoorSystem se potrivesc perfect cu locuinta sau spatiul in care sunt montate, nu doar din punct de vedere al spatiului, ci si din punct de vedere al stilului, aspectului si calitatii finisajelor. Din multitudinea de modele comercializate de noi, cu siguranta vei gasi unul care sa se potriveasca perfect cu locul in care trebuie instalate. In cazul in care este necesar, consultantii Doorsystem stau la dispozitia beneficiarilor pentru ca acestia sa beneficieze de amenajari interioare deosebite si de o calitate exceptionala.

Inca de la inceputul activitatii am executat modele diversificate, o gama foarte larga de variante pentru interior si de asemenea sortimente destinate instalarii la exterior, varietatea produselor furnizate fiind un atu, datorita cererilor personalizate formulate de beneficiari.Pentru Doorsystem nu exista limite in ceea ce priveste calitatea si montajul, profesionalismul si seriozitatea.


USI EXTERIOR CU RUPERE TERMICA

Usi exterior cu rupere termica Pivot