Usi albe: de ce sa optam pentru alb ?

           Albul reprezinta puritate, bunatate si curatenie. Albul este o culoare eleganta si are propietatea de a mari vizual un spatiu atunci cand este utilizata pentru pereti si nu numai.

 

Pe baza unui design bine structurat, usile albe poate fi folosite atat intr-o amenajare pe stil modern cat si una clasica .

  •      Daca doriti ca designul camerei sa fie mult mai luminos si  camera sa para mai  spatioasa, alegeti sa o dotati cu usi albe. Aceasta va reflecta lumina astfel veti beneficia de o luminozitate sporita.
  •      DoorSystem va pune la dispozitie modele de usi albe pentru toate gusturile si stilurile de amenajare. Usi simple, vitrate, cu toc ascuns/normal, cu deschidere pe pivot sau antiefractie. Daca nu v-ati hotarat ce fel de usa vi se potriveste, specialistii nostri va stau la dispozitie.
  •       Usile de interior albe se pozitioneaza in topul preferintelor clientilor. Aceste usi au fost si vor fi mereu la moda, datorita beneficilor pe care le ofera aceasta non-culoare.
  •     Usile albe de interior sunt ideale pentru camerele mici sau cele cu prea putina lumina naturala, deoarece spre deosebire de usile cu nuante inchise, nu intuneca decorul.
  •     Eleganta arhitecturala oferita de alegerea unui model de usa alba, va asigura ca proiectul dumneavoastra de reamenajare sa fie unic si luminos.

 

     Daca va doriti pereti colorati, usa alba sau doar tocurile albe, pe un astfel de perete creeaza un contrast elegant, ce ofera liniste cand este privit, iar impreuna cu o plinta tot alba, vor crea intotdeauna un efect spectaculos. Plintele asortate cu usile vor ajuta intotdeauna la atingerea unui efect dinamic,  pentru designul camerei.

 

Usile de exterior albe sunt distinse si creeaza un aer elegant ce impresioneaza inca de la prima vedere. Stilul arhitectural al acestor usi albe imbina eleganta traditionala cu note moderne si tehnologie de cea mai inalta calitate.

Usa exterior cu Rupere Termica 1020 White Glass Sidelight

 

  •  Daca construiti o casa sau reamenajati,  alegerea usilor este un pas important. Stilul, culoarea, izolarea fonica, deschiderea sunt doar cateva optiuni din sirul nelimitat al modelelor de usi.
  • Usile albe cu sticla sunt un lux accesibil si prezinta numeroase beneficii ce vor creea numai amintiri frumoase in spatiul unde sunt amplasate.
  • Usile albe in combinatie cu nuanta lemnului se preteaza atat la case cat si la apartamente.
  • La cererea clientilor usile se pot dota cu diferite sisteme de inchidere  si accesorii.