Usa securizata antiefractie clasica model AMERICA6

usa exterior antiefractie linia clasica model AMERICA6 SD10 Genova
usa exterior antiefractie linia clasica model AMERICA6 SD10 Genova
Usa de exterior securizata DoorSystem se preteaza atat la case cat si la apartamente si este confectionata din materii de prima calitate.

Usile antiefractie de exterior pot fi executate intr-un canat sau doua canate simetrice sau asimetrice.

De asemenea usile de intrare, de apartament sau casa pot fi confectionate cu iluminatoare laterale sau supralumina.

Geamul folosit la iluminator sau supralumina poate fi de doua tipuri:
• triplex securizat (se pot alege 6 modele diferite: transparent, D-matt, Cincilla, Stop SOL, fumuriu si sablat)
si
• antiglont (se pot alege 2 modele diferite: transparent si sablat).

Usile metalice oferite de DoorSystem pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.

La confectionarea acestui model se folosesc balamale de tonaj mare, care se pot regla in patru directii.

Tocul usii care este de tip inchis cu tabla de 2 mm grosime ofera o structura foarte solida.

Usa blindata poate avea dublu sau triplu blindaj si pentru izolarea fonica si termica in interiorul blindajului are vata bazaltica. Tot pentru izolatie termica si fonica, la usile de apartament folosim doua garnituri de etansare iar pentru usile de exterior pentru casa folosim trei garnituri de etansare.
Usa de intrare in apartament se livreaza cu periere tractabila si prag fix de pardoseala din aluminium anodizat, iar usa de casa se livreaza cu pachetul THERMO (optional) care contine prag, picurator si trei perii sub foaia usii care etanseaza pe prag si tocul cu profil THERMO (optional). Pragul thermo este disponibil pentru toate configuratiile usilor (1 canat, 2 canate, supralumina, iluminator lateral). Tocul cu profil thermo este disponibil numai in configuratia usii intr-un singur canat si poate fi vopsit numai in culorile paletarului RAL.

Sistemul de inchidere standard este de tip seif SECUREMME iar optional poate fi prevazuta cu sistemul de inchidere MOTTURA sau ISEO, la cerere putem adauga yala cu electromagnet sau sistem cu amprenta digitala.
Usa de exterior DoorSystem poate avea de la 13 pana la 20 de puncte periferice de inchidere cu bolturi din otel care au diametrul de 18 mm.

Feroneria standard a usii presupune: vizor panoramic, maner de exterior (fix sau mobil) si de interior, extra bolt de siguranta (ce confera un plus de siguranta) si este disponibila in patru culori - auriu, bronz, argintiu satinat si argintiu lucios.

Tot in dotarea standard intra si pervazele decorative interioare/exterioare si glafuri care acopera toata grosimea zidului.

Modelul este disponibil atat in nuantele paletarului de culori standard, dar si in alte 150 de culori optionale. De asemenea usa poate fi vopsita in culorile paletarului RAL.

Usa blindata prezentata de Doorsystem, satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.

FURNIR ANIGRE STANDARD


FURNIR STEJAR OPTIONAL


FURNIR STEJAR SD OPTIONAL


OKUME OPTIONAL


CILINDRI USI ANTIEFRACTIE

STANDARD
CINLINDRU ISEO
R6 PLUS

STANDARD
CINLINDRU SECUREMME
K22 EVO

OPTIONAL
CINLINDRU ISEO
R7 EXTRA

OPTIONAL
CINLINDRU ISEO
R11 PROGRESS


SISTEM INCHIDERE PENTRU USILE ANTIEFRACTIE

STANDARD
SISTEM DE INCHIDERE SECUREMME

SISTEM DE INCHIDERE SECUREMME - pentru usi exterior antiefractie
 

OPTIONAL
SISTEM DE INCHIDERE MOTTURA CU CARLIGI

 
SISTEM DE INCHIDERE MOTTURA CU CARLIGI OPTIONAL - pentru usi exterior antiefractie

OPTIONAL
SISTEM DE INCHIDERE SILENTIOS CU ANGRENAJE PENTRU USI ANTIEFRACTIE

FINGERPRINT (optional)

 
 

SISTEM PROTECTIE CILINDRU MAGNETI PENTRU USILE ANTIEFRACTIE (optional)

Sistemul de protectie cu magneti pentru usile antiefractie indeplineste cele mai ridicate cerinte de securitate.
Magnetul deblocheaza placa de protectie din otel prin rotatie, oferind astfel protectie absoluta.
Accesul pentru deschiderea usii cu cheia se realizeaza doar prin folosirea magnetului, in conditii depline de confort si siguranta.

OPTIONAL
BARE DE TRAGERE

BAR 170

MODELUL 170 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 600mm, 800mm, 1200mm, 1800mm

240

MODELUL 240 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 500mm SI 1700mm LUNGIME

270

MODELUL 270 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 800mm

SQUARE 1139

MODELUL1139 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 600mm, 800mm, 1000mm,1200mm,1400mm

1137

MODELUL 1137 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 800mm, 1000mm, 1200mm/1400mm, 1600mm, 1800mm, 2000mm

POLIS

FERONERIE

STICLA


CERTIFICĂRI

Usa securizata antiefractie clasica model AMERICA6 ofera o securitate sporita casei si bunurilor clientilor datorita materialelor de inalta calitate.

Iti punem la dispozitie o varietate de modele de usi exterior securizate antiefractie linia clasica.

Doorsystem vine in intampinarea clientior sai cu oferte personalizate indiferent de modelul ales. Usa securizata antiefractie clasica se poate personaliza si cu geam, iluminator lateral sau supralumina, de asemenea usa poate fi realizata intr-un canat sau in doua canate.

Usa securizata antiefractie clasica model AMERICA6  poate avea dublu sau triplu blindaj. La fabricarea acestui model se utilizeaza balamale de tonaj mare , iar blindajul tocului usii este din table de 2mm grosime.  Pentru izolarea fonica si termica se foloseste vata bazaltica ce se afla in interiorul blindajului, si cate 2 sau 3 garnituri de etansare. Pentru securitate poate avea de la 13 pana la 20 de puncte de inchidere cu bolturi din hotel de 18mm.

In functie de solicitari, se poate veni cu o oferta personalizata in baza careia comanda va fi livrata rapid. Montajul este asigurat de catre echipa Doorsystem, lucru care va ofera siguranta calitatii. Varietatea produselor furnizate este un atu in primul rand datorita cererilor personalizate formulate de beneficiari de-a lungul timpului. Punem la dispozitia clientului consultanta de specialitate gratuita in perimetrul capitalei.

Usile de exterior securizate antiefractie reprezinta una dintre cele mai bune optiuni, usile fiind construite in functie de nevoile specifice ale clientului. Deoarece usile produse de Doorsystem sunt dezvoltate pe baza functionalitatii si calitatii absolute, clientul beneficiaza de calitate premium, pe langa o varietate nelimitata de stiluri, dimensiuni si culori.

 

Usa securizata antiefractie clasica model AMERICA6