USA Laminate CPL model drept Lisa

USA LAMINATE GABI
Usa de exterior securizatacu finisaj CPL 3D Matrix se preteaza la apartamente si este confectionata din materii de prima calitate. Usile antiefractie de exterior pot fi executate intr-un canat sau doua canate simetrice sau asimetrice.De asemeneausile de intrare, de apartament pot fi confectionate cu iluminatoare laterale sau supralumina.

Geamul folosit la iluminator sau supralumina poate fi de douatipuri:
• triplex securizat (se pot alege 6 modele diferite: transparent, D-matt, Cincilla, Stop SOL, fumuriu si sablat)
si
• antiglont (se pot alege 2 modele diferite: transparent si sablat).

Usile metalice oferite de DoorSystem, pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta, clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.

La confectionarea acestui model se folosesc balamale de tonaj mare, care se pot regla in patru directii.

Tocul usii care este de tip inchis cu tabla de 2 mm grosime ofera o structura foarte solida.

Usa blindata poate avea dublu sau triplu blindaj si pentru izolarea fonica si termica in interiorul blindajului are vata bazaltica.

Tot pentru izolatie termica si fonica, la usile de apartament folosim doua garnituri de etansare. Usa de intrare in apartament se livreaza cu periere tractabila si prag fix de pardoseala din aluminiu anodizat.

Sistemul de inchidere standard este de tip seif SECUREMME iar optional poate fi prevazuta cu sistemul de inchidere MOTTURA sau ISEO, la cerere putem adauga yala cu electromagnet sau sistem cu amprenta digitala.

Usa de exterior DoorSystem poate avea de la 13 pana la 20 de puncte periferice de inchidere cu bolturi din otelcare au diametrul de 18 mm.

Feroneria standard a usii presupune: vizor panoramic, maner de exterior (fix sau mobil) si de interior, extra bolt de siguranta (ce confera un plus de siguranta) si este disponibila in patru culori - auriu, bronz, argintiu satinat si argintiu lucios.

Tot in dotarea standard intra si pervazele decorative interioare/exterioare si glafuri care acopera toata grosimea zidului.
Modelul este disponibil in nuantele paletarului care contine 20 de culori 3D Matrix.

Usa blindata prezentata de Doorsystem, satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.

LAMINATE

CILINDRI USI ANTIEFRACTIE

STANDARD
CINLINDRU ISEO
R6 PLUS

STANDARD
CINLINDRU SECUREMME
K22 EVO

OPTIONAL
CINLINDRU ISEO
R7 EXTRA

OPTIONAL
CINLINDRU ISEO
R11 PROGRESS


SISTEM INCHIDERE PENTRU USILE ANTIEFRACTIE

STANDARD
SISTEM DE INCHIDERE SECUREMME

SISTEM DE INCHIDERE SECUREMME - pentru usi exterior antiefractie
 

OPTIONAL
SISTEM DE INCHIDERE MOTTURA CU CARLIGI

 
SISTEM DE INCHIDERE MOTTURA CU CARLIGI OPTIONAL - pentru usi exterior antiefractie

OPTIONAL
SISTEM DE INCHIDERE SILENTIOS CU ANGRENAJE PENTRU USI ANTIEFRACTIE

FINGERPRINT (optional)

 
 

SISTEM PROTECTIE CILINDRU MAGNETI PENTRU USILE ANTIEFRACTIE (optional)

Sistemul de protectie cu cilindru magneti pentru usile antiefractie indeplineste cele mai ridicate cerinte de securitate, oferind protectie absoluta cilindrului.
Magnetul deblocheaza cilindrul prin rotatie, oferind astfel protectie absoluta.
Accesul se realizeaza doar prin rotirea magnetului, in conditii depline de confort si siguranta.

OPTIONAL
BARE DE TRAGERE

BAR 170

MODELUL 170 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 600mm, 800mm, 1200mm, 1800mm

240

MODELUL 240 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 500mm SI 1700mm LUNGIME

270

MODELUL 270 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 800mm

SQUARE 1139

MODELUL1139 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 600mm, 800mm, 1000mm,1200mm,1400mm

1137

MODELUL 1137 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 800mm, 1000mm, 1200mm/1400mm, 1600mm, 1800mm, 2000mm

POLIS

FERONERIE

STICLA


CERTIFICĂRI

USA Laminate CPL model drept Lisa are un stil modern si ofera  o siguranta sporita casei  datorita blindajului de prima calitate pe care il detine.

Usile Laminate CPL  pot avea de la 13 pana la 20 de puncte periferice de inchidere cu bolturi din otel care au diametrul de 18 mm.

Usa blindata prezentata de Doorsystem, satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului iar impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.

USA Laminate CPL model drept Lisa poate avea dublu sau triplu blindaj. La fabricarea acestui model se utilizeaza balamale de tonaj mare , iar blindajul tocului usii este din table de 2mm grosime.  Pentru izolarea fonica si termica se foloseste vata bazaltica ce se afla in interiorul blindajului, si cate 2 sau 3 garnituri de etansare. Pentru securitate poate avea de la 13 pana la 20 de puncte de inchidere cu bolturi din hotel de 18mm.

Sistemul de inchidere standard este de tip seif SECUREMME iar optional poate fi prevazuta cu sistemul de inchidere MOTTURA sau ISEO,  yala cu electromagnet sau sistem cu amprenta digitala. Feroneria standard a usii presupune: vizor panoramic, maner de exterior si de interior, extra bolt de siguranta si este disponibila in patru culori – auriu, bronz, argintiu satinat si argintiu lucios.

USA Laminate CPL model drept Lisa