Usa interior Slim Rovere Oak

Usa de interior CPL cu finisaj 3D Matrix se preteaza atat la case cat si la apartamente si este confectionata din materii de prima calitate.

Usa de interior are urmatoarea structura:
- Tocul si cadrul canatului sunt confectionate din lemn stratificat de tip finger-joint tocul usii are grosimea 40mm, iar miezul alveolar al canatului este acoperit pe ambele fete cu placi HDF de 4mm.
- Grosimea foii este de 43mm. Interiorul foii este cu faguri de stabilizare (standard).
- Pervazele sunt din lemn stratificat.
- Balamalele AGB pe care le folosim sunt de tip 3D si sunt caracterizate de reglaj in trei directii (orizontal, vertical si in profunzime). Corpul acestor balamale este din otel. Modelul 3D este caracterizat de invelisul din material plastic auto lubrifiant si antioxidant, aflat in interiorul balamalei, ce asigura o functionare perfecta a balamalei, chiar si după o perioada lungă de nefolosire. Pivotul acestor balamale tip 3D, ce intra in camasa de plastic, are incastrata in partea superioara o sfera rotitoare din otel calit care asigura o alunecare constanta de-a lungul timpului.
- Cheder sau garnitura de etansare EPDM - asigură o bună etanșare la închiderea ușii și o manevrare silențioasă.

Usa se livreaza cu feroneria completa (balamale, broasca, manere).

Optional usa poate fi confectionata in doua canate (usa dubla), culisanta sau pliabila. De asemenea in functie de cerinte, usa poate avea insertii metalice decorative pe foaie sau diferite decupaje pentru geam.

La cerere usile pot fi echipate in functie de utilizare, cu yala tip WC, sau yala cu cilindru.

Usa este disponibila in gama de culori standard, darsi in gama de culori optionale.

Aceasta categorie se executa pe dimensiuni standard, acestea fiind:
Cota de executie minima in inaltime este 1990 mm si necesita 2000 mm gol de zid cu pardoseala finisata. Cota de executie maxima in inaltime este 2140 mm si necesita 2150-2160 mm gol de zid cu pardoseala finisata.

Cote de executii in latime:
680 mm - necesita 705-720 mm gol de zid
730 mm - necesita 755-770 mm gol de zid
780 mm - necesita 805-820 mm gol de zid
830 mm - necesita 855-870 mm gol de zid
880 mm - necesita 905-920 mm gol de zid
930 mm - necesita 955-970 mm gol de zid
 
 

PALETAR

Grosimea foii este de 43mm. Interiorul foii este cu faguri de stabilizare (standard).

TOCURI SI PERVAZE DIN LEMN STRATIFICAT

Tocul si cadrul canatului sunt confectionate din lemn stratificat de tip finger-joint.
Tocul usii are grosimea 40mm, iar miezul alveolar al canatului este acoperit pe ambele fete cu placi HDF de 4mm.


FERONERIE STANDARD


MANERE (VARIANTE OPTIONALE)

Manerele pentru usile de interior oferite de firma DoorSystem sunt confectionate din alama cu un finisaj fin.
Manerele au rozete prin infiletare metalica si arc de revenire pentru frecventa utilizarii.
Aceste manere pot avea finisaj argintiu satinat, argintiu lucios, auriu satinat, auriu lucios sau combinatie argintiu lucios cu argintiu satinat si auriu lucios cu auriu satnat.

CERTIFICĂRI

Usa interior Slim Rovere Oak reprezinta solutia pentru o trecere armonioasa intre camerele locuintei dumneavoastra datorita arhitecturii moderne pe care o detine.

Usile din gama SLIM  LINE  sunt disponibile in variante personalizate, care vor fi executate la comanda, indiferent de model. Toate aceste modele sunt fabricate din materiale de inalta calitate si pot fi personalizate in functie de necesitati si dorinte. Usile sunt disponibile intr-o varietate extrem de mare de culori, modele si dimensiuni standard.

Usa interior Slim Rovere Oak are un numar nelimitat de modalitatii de personalizare astfel incat satisface cele mai aprige cerinte.Usa poate fi confectionata intr-un canat sau in doua canate (usa dubla). De asemenea usa poate fi culisanta sau pliabila, in functie de necesitate. Tocul si pervazele usii sunt confectionate din lemn stratificat, de tip finger-joint (lamelar).

Se folosesc balamale de tip 3D ce sunt caracterizate de reglaj int rei directii. Corpul balamalelor este din otel iar acestea dispun de un sistem de autolubrifiere. Sistemul acesta asigura functionarea perfecta a balamalei chiar si dupa o perioada lunga de nefolosire.  Pivotul acestor balamale tip 3D, ce intra in camasa de plastic, are incastrata in partea superioara o sfera rotitoare din otel calit care asigura o maxima alunecare constanta de-a lungul timpului.

 

Usa interior Slim Rovere Oak