Usa interior finisaj alb lacuit model 401

usa-interior-furnir-natural-lacuita-model-401-doorsystem-romania-min
Usa vopsita de interior se preteaza atat la case cat si la apartamente, fabricata din materii de prima calitate.

Usa de interior lacuita are urmatoarea structura:
Tocul si cadrul canatului sunt confectionate din lemn stratificat de tip finger-joint. Tocul usii are grosimea de 44mm, iar miezul alveolar al canatului este acoperit pe ambele fete cu placi HDF de 7 mm. Grosimea foii este de 45mm. Interiorul foii este cu faguri de stabilizare (standard) sau cu pal perforat (optional).

Balamalele AGB pe care le folosim sunt de tip 3D si sunt caracterizate de reglaj in trei directii (orizontal, vertical si in profunzime). Corpul acestor balamale este din otel. Modelul 3D este caracterizat de invelisul din material plastic auto lubrifiant si antioxidant, aflat in interiorul balamalei, ce asigura o functionare perfecta a balamalei, chiar si după o perioada lungă de nefolosire. Pivotul acestor balamale tip 3D, ce intra in camasa de plastic, are incastrata in partea superioara o sfera rotitoare din otel calit care asigura o maxima alunecare constanta de-a lungul timpului.
Cheder sau garnitura de etansare EPDM asigură o bună etanșare la închiderea ușii și o manevrare silențioasă.
Usa de interior se livreaza cu feroneria completa (manere, broasca AGB, balamale AGB).

Optional usa poate fi confectionata in doua canate (usa dubla), culisanta sau pliabila. De asemenea in functie de cerinte, usa poate avea model drept lisa, modele pantografate sau diferite decupaje pentru geam.
La cerere usile pot fi echipate in functie de utilizare, cu balamale ascunse, yala magentica, yala tip WC, sau yala cu cilindru.


Aceasta categorie se confectioneaza pe comanda, exact pe dimensiunile golului de zid existent.

FURNIR STEJAR OPTIONAL

Tocul si cadrul canatului sunt confectionate din lemn stratificat de tip finger-joint.
Tocul usii are grosimea de 44mm, iar miezul alveolar al canatului este acoperit pe ambele fete cu placi HDF de 7 mm.
Grosimea foii este de 45mm.
Interiorul foii este cu faguri de stabilizare (standard) sau cu pal perforat (optional).

 
 

FERONERIE STANDARD

 
 

MANERE (VARIANTE OPTIONALE)

Manerele pentru usile de interior oferite de firma DoorSystem sunt confectionate din alama cu un finisaj fin.
Manerele au rozete prin infiletare metalica si arc de revenire pentru frecventa utilizarii.
Aceste manere pot avea finisaj argintiu satinat, argintiu lucios, auriu satinat, auriu lucios sau combinatie argintiu lucios cu argintiu satinat si auriu lucios cu auriu satnat.

CERTIFICĂRI

Usa interior finisaj lacuit model 401 – unul dintre modelele de usi de interior furnir natural lacuite fabricate din materii de prima calitate, poate fi personalizat in functie de necesitatile sau de dorinta clientului.  Usile din gama furnir natural lacuite sunt disponibile in variante personalizate, care vor fi executate la comanda, indiferent de variantele alese ca dimensiuni, structura, culoare sau feronerie.

Indiferent ca se adauga decupaje geam sau se aleg variantele optionale de manere, yala magnetica sau balamale ascunse, usa de interior finisaj lacuit model 401 este disponibila si intr-o varietate foarte mare de culori, o parte dintre acestea fiind prezentate mai sus. Usile furnir natural lacuite  sunt disponibile intr-o varietate extrem de mare de culori, modele si dimensiuni, chiar si dimensiuni atipice, realizate pe comanda in cel mai scurt timp posibil.

 

Usa interior finisaj lacuit model 401 – interiorul foii usii poate fi de doua tipuri: cu faguri de stabilizare (standard) sau cu pal perforat (optional). Modalitatile de personalizare ale comenzii sunt nelimitate, in functie de preferinte, inclusiv numarul de canate: usa poate fi confectionata intr-un canat sau in doua canate (usa dubla). De asemenea usa poate fi culisanta sau pliabila, in functie de necesitate. Tocul si pervazele usii sunt confectionate din lemn stratificat, de tip finger-joint (lamelar).