Usa interior cu fanta de geam si finisaj furnir natural model 1-99

Usa vopsita de interior se preteaza atat la case cat si la apartamente, fabricata din materii de prima calitate.

Usa de interior lacuita are urmatoarea structura:
Tocul si cadrul canatului sunt confectionate din lemn stratificat de tip finger-joint. Tocul usii are grosimea de 44mm, iar miezul alveolar al canatului este acoperit pe ambele fete cu placi HDF de 7 mm. Grosimea foii este de 45mm. Interiorul foii este cu faguri de stabilizare (standard) sau cu pal perforat (optional).

Balamalele AGB pe care le folosim sunt de tip 3D si sunt caracterizate de reglaj in trei directii (orizontal, vertical si in profunzime). Corpul acestor balamale este din otel. Modelul 3D este caracterizat de invelisul din material plastic auto lubrifiant si antioxidant, aflat in interiorul balamalei, ce asigura o functionare perfecta a balamalei, chiar si după o perioada lungă de nefolosire. Pivotul acestor balamale tip 3D, ce intra in camasa de plastic, are incastrata in partea superioara o sfera rotitoare din otel calit care asigura o maxima alunecare constanta de-a lungul timpului.
Cheder sau garnitura de etansare EPDM asigură o bună etanșare la închiderea ușii și o manevrare silențioasă.
Usa de interior se livreaza cu feroneria completa (manere, broasca AGB, balamale AGB).

Optional usa poate fi confectionata in doua canate (usa dubla), culisanta sau pliabila. De asemenea in functie de cerinte, usa poate avea model drept lisa, modele pantografate sau diferite decupaje pentru geam.
La cerere usile pot fi echipate in functie de utilizare, cu balamale ascunse, yala magentica, yala tip WC, sau yala cu cilindru.

Aceasta categorie se confectioneaza pe comanda, exact pe dimensiunile golului de zid existent.

FURNIR STEJAR OPTIONAL

Tocul si cadrul canatului sunt confectionate din lemn stratificat de tip finger-joint.
Tocul usii are grosimea de 44mm, iar miezul alveolar al canatului este acoperit pe ambele fete cu placi HDF de 7 mm.
Grosimea foii este de 45mm.
Interiorul foii este cu faguri de stabilizare (standard) sau cu pal perforat (optional).

 
 

FERONERIE STANDARD

 
 

MANERE (VARIANTE OPTIONALE)

Manerele pentru usile de interior oferite de firma DoorSystem sunt confectionate din alama cu un finisaj fin.
Manerele au rozete prin infiletare metalica si arc de revenire pentru frecventa utilizarii.
Aceste manere pot avea finisaj argintiu satinat, argintiu lucios, auriu satinat, auriu lucios sau combinatie argintiu lucios cu argintiu satinat si auriu lucios cu auriu satnat.

CERTIFICĂRI

Usa interior fanta geam finisaj furnir este confectionata cu materiale de inalta calitate si asigura o buna etansare la inchiderea ei.

Usile din gama furnir natural lacuite sunt disponibile in variante personalizate, care vor fi executate la comanda, indiferent de model. Toate aceste modele sunt fabricate din materiale de inalta calitate si pot fi personalizate in functie de necesitati si dorinte. Usile sunt disponibile intr-o varietate extrem de mare de culori, modele si dimensiuni, realizate pe comanda in cel mai scurt timp.

Usa interior fanta geam finisaj furnir are un numar nelimitat de modalitatii de personalizare astfel incat satisface cele mai aprige cerinte.Usa poate fi confectionata intr-un canat sau in doua canate (usa dubla). De asemenea usa poate fi culisanta sau pliabila, in functie de necesitate. Tocul si pervazele usii sunt confectionate din lemn stratificat, de tip finger-joint (lamelar).

Se folosesc balamale de tip 3D ce sunt caracterizate de reglaj int rei directii. Corpul balamalelor este din otel iar acestea dispun de un sistem de autolubrifiere. Sistemul acesta asigura functionarea perfecta a balamalei chiar si dupa o perioada lunga de nefolosire.  Pivotul acestor balamale tip 3D, ce intra in camasa de plastic, are incastrata in partea superioara o sfera rotitoare din otel calit care asigura o maxima alunecare constanta de-a lungul timpului.

 

Usa interior fanta geam finisaj furnir