Usa exterior securizata antiefractie Pivot Milano Flat 7016

Usa exterior antiefractie linia pivot model PIVOT MILANO FLAT 7016
Usa pivot antiefractie DoorSystem se preteaza atat la case cat si la apartamente si este confectionata din materii de prima calitate.

Usile de intrare pivotante pot acoperi goluri de zid cu extra dimensiuni creand un rezultat deosebit din punct de vedere architectural datorita structurii sale robuste (pivotul permite functionarea in deschideri mari, care pot ajunge la 2 metri latime si 3 metri inaltime dintr-o bucata).


Usa pivotanta ofera libertate designului architectural si este conceputa pentru a urmari tendintele designului contemporan oferind linii coplanare.

Usile pe axa oferite de DoorSystem pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.


Tocul usii care este de tip inchis cu tabla de 2 mm grosime ofera o structura foarte solida.
Usa antiefractie pivot poate avea dublu sau triplu blindaj si pentru izolarea fonica si termica in interiorul blindajului are vata bazaltica.

Sistemul de inchidere standard este de tip seif ISEO.


Feroneria standard a usii presupune: vizor panoramic, maner de exterior (fix sau mobil) si de interior, si este disponibila in patru culori - auriu, bronz, argintiu satinat si argintiu lucios.

Modelul este disponibil atat in nuantele paletarului de culori standard cu furnir natural, dar si in alte 150 de culori optionale. De asemenea usa poate fi vopsita in culorile paletarului RAL. Usa pe pivot poate fi placata cu aluminiu vopsit in camp electrostatic nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Usa pivotanta prezentata de DoorSystem, satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.

FURNIR ANIGRE STANDARD


FURNIR STEJAR OPTIONAL


FURNIR STEJAR SD OPTIONAL


OKUME OPTIONAL


RAL STRUCTURA

SAHARA

MESOGEIOS

COSMOS

CILINDRI USI ANTIEFRACTIE

 

STANDARD
CINLINDRU ISEO
R6 PLUS

OPTIONAL
CINLINDRU ISEO
R7 EXTRA

OPTIONAL
CINLINDRU ISEO
R11 PROGRESS

 

STANDARD
SISTEM DE INCHIDERE SILENTIOS CU ANGRENAJE PENTRU USI ANTIEFRACTIE

FINGERPRINT

 
 

SISTEM PROTECTIE CILINDRU MAGNETI PENTRU USILE ANTIEFRACTIE

Sistemul de protectie cu magneti pentru usile antiefractie indeplineste cele mai ridicate cerinte de securitate.
Magnetul deblocheaza placa de protectie din otel prin rotatie, oferind astfel protectie absoluta.
Accesul pentru deschiderea usii cu cheia se realizeaza doar prin folosirea magnetului, in conditii depline de confort si siguranta.

STANDARD
PRAG

 
 

OPTIONAL
BARE DE TRAGERE

BAR 170

MODELUL 170 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 600mm, 800mm, 1200mm, 1800mm

240

MODELUL 240 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 500mm SI 1700mm LUNGIME

270

MODELUL 270 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 800mm

SQUARE 1139

MODELUL1139 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 600mm, 800mm, 1000mm,1200mm,1400mm

FERONERIE

STICLA


CERTIFICĂRI

Usa securizata Pivot Milano Flat 7016 constituie alegerea celor ce isi doresc o securitate sporita si este conceputa sa urmeze stilurile arhitecturale moderne.

Usile Blindate PIVOT pot acoperii goluri care pot ajunge la 2 metri latime si 3 metri inaltime dintr-o bucata, datorita sistemului de deschidere cu pivot, iar utilizarea frecventa a acestora nu va influenta buna functionabilitatea.

Usa securizata Pivot Milano Flat 7016 se poate confectiona strict personalizat la cererea clientului, iar astfel satisfac cele mai exigente cerinte.  Blindajul este din foaie de otel de 2mm,  iar usa poate avea dublu sau triplu blindaj.

Usile antiefractie sunt concepute pentru a oferii o siguranta sporita si libertate stilului arhitectural. Acestea detin o feronerie standard ce este cuprinsa din: vizor panoramic, maner de exterior (fix sau mobil) si de interior, si este disponibila in patru culori – auriu, bronz, argintiu satinat si argintiu lucios.

Sistem de inchidere standard pe care acestea il detin este de tip seif ISEO.  Pentru izolarea fonica si termica usa este dotata cu vata bazaltica in interiorul blindajului. Tocul usii este de tip inchis si ofera o structura foarte solida.

Modelul este disponibil atat in nuantele paletarului de culori standard cu furnir natural, dar si in alte 150 de culori optionale. De asemenea usa poate fi vopsita in culorile paletarului RAL. Usa pe pivot poate fi placata cu aluminiu vopsit in camp electrostatic nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Usa securizata Pivot Milano Flat 7016