Usa exterior rupere termica PROFIL 50 model 1791 RAL 7040Usa de exterior din aluminiu cu rupere termica se preteaza atat la case cat si la apartamente si este confectionata din materii de prima calitate.

Usile de intrare din aluminiu creeaza un rezultat deosebit din punct de vedere architectural, ofera libertatea designului architectural si sunt concepute pentru a urmari tendintele designului contemporan, oferind linii coplanare.

Usile de casa oferite de DoorSystem pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa. Aceste usi de intrare pot fi confectionate cu iluminatoare laterale sau supralumina.

Usa de exterior din aceasta gama este confectionata din aluminiu dur si asta ne ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe dar si la coroziune.

Alegand o usa de exterior din aluminiu cu rupere termica, se poate controla temperatura din interiorul casei, in acest fel caldura si comfortul casei tale sa fie asigurate.

Sistemul de inchidere standard este WINKHAUS si cilindru ISEO.

Usa de exterior metalica din aluminiu este vopsita in camp electrostatic si gama de culori este larga si cuprinde: nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Usa din aluminiu prezentata de Doorsystem satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.

SISTEME DE INCHIDERE


OPTIONAL
BARE DE TRAGERE

Mâner BAR - dimensiuni disponibile: 400mm, 500mm, 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm, 1600mm, 1800mm, 2000mm

Mâner SQUARE - dimensiuni disponibile: 400mm, 500mm, 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm


OPTIONAL
FINGER PRINT RUPERE TERMICA

STICLA

Geamurile disponibile pentru iluminator lateral sau supralumina

DELTA MATT

CINCILLA

TRANSPARENT

SABLAT


CERTIFICĂRI

Usa exterior rupere termica PROFIL 50 model 1791 RAL 7040 poate fi confectionata cu iluminatoare laterale sau supralumina. Oricare dintre modelele de usi exterior cu rupere termica poate fi produs la comanda, personalizat in functie de necesitatile sau dorintele clientului. Alegand o usa de exterior din aluminiu cu rupere termica, se poate controla temperatura din interiorul locuintei, in acest fel caldura si confortul casei tale sa fie asigurate.

Usa exterior rupere termica PROFIL 50 model 1791 RAL 7040 se preteaza atat pentru case, cat si pentru apartamente. Oricare dintre usile de exterior cu rupere termica PROFIL 50 poate fi executat la comanda. Mai multe modele de usi exterior cu rupere termica PROFIL 50 poti vedea in categoria PROFIL 50

Usa de exterior din aceasta gama este confectionata din aluminiu dur si asta ne ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe dar si la coroziune. Usa exterior rupere termica PROFIL 50 model 1791 RAL 7040 – usile pot avea si dimensiuni atipice, in functie de golul de zid sau de dimensiunea cladirii. Usa de exterior metalica din aluminiu este vopsita in camp electrostatic si gama de culori este larga si cuprinde: nuanta lemnului sau culorile RAL structurate. Usa din aluminiu cu rupere termica PROFIL 50 model 1791 RAL 7040 satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.Ne poti vizita si pe pagina de Facebook