Usa exterior rupere termica profil 50 model 1149 RAL 8025Usa de exterior din aluminiu cu rupere termica se preteaza atat la case cat si la apartamente si este confectionata din materii de prima calitate.

Usile de intrare din aluminiu creeaza un rezultat deosebit din punct de vedere architectural, ofera libertatea designului architectural si sunt concepute pentru a urmari tendintele designului contemporan, oferind linii coplanare.

Usile de casa oferite de DoorSystem pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa. Aceste usi de intrare pot fi confectionate cu iluminatoare laterale sau supralumina.

Usa de exterior din aceasta gama este confectionata din aluminiu dur si asta ne ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe dar si la coroziune.

Alegand o usa de exterior din aluminiu cu rupere termica, se poate controla temperatura din interiorul casei, in acest fel caldura si comfortul casei tale sa fie asigurate.

Sistemul de inchidere standard este WINKHAUS si cilindru ISEO.

Usa de exterior metalica din aluminiu este vopsita in camp electrostatic si gama de culori este larga si cuprinde: nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Usa din aluminiu prezentata de Doorsystem satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.

SISTEME DE INCHIDERE


OPTIONAL
BARE DE TRAGERE

Mâner BAR - dimensiuni disponibile: 400mm, 500mm, 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm, 1600mm, 1800mm, 2000mm

Mâner SQUARE - dimensiuni disponibile: 400mm, 500mm, 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm


OPTIONAL
FINGER PRINT RUPERE TERMICA

STICLA

Geamurile disponibile pentru iluminator lateral sau supralumina

DELTA MATT

CINCILLA

TRANSPARENT

SABLAT


CERTIFICĂRI

Usa rupere termica PROFIL 50 1149 este conceputa pentru a urmarii tendintele designului contemporan si ofera un confort termic sporit.

Ruperea termica din gama PROFIL 50 reprezinta o caracteristica deosebita a acestor usi. Aceasta ‘rupere termica’ ofera un control optim al temperaturii camerei. Caldura si confortul casei tale sunt rezultatul acestei optiuni. In acest fel va puteti asigura confortul termic al caminului dumneavoastra scazand totodata si costurile de intretinere.

Oricare dintre modelele de usi exterior cu rupere termica poate fi produs la comanda, personalizat in functie de necesitatile sau dorintele clientului.

Usa rupere termica PROFIL 50 1149 este confectionata din aluminiu dur. Materialele de prima calitate folosite impreuna cu vopsitul acesteia in camp electrostatic  ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe  si la coroziune. Usile sunt dotate standard cu sistem de inchidere WINKHAUS si cilindru ISEO.

Usile de casa oferite de DoorSystem pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.

Aceste usi de intrare pot fi dotate la cererea clientului cu iluminatoare laterale sau supralumina. Gama de culori ce poate fi aleasa este larga si cuprinde: nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Usile prezentate de Doorsystem se pot personaliza la cererea clientului iar astfel satisfac si cele mai exigente dorinte astfel ofera libertate designului locuintei.

Usa rupere termica PROFIL 50 1149