Usa exterior rupere termica PIVOT model 1020 White Glass SidelightUsa pivot din aluminiu cu rupere termica se preteaza atat la case cat si la apartamente si este confectionata din materii de prima calitate.

Usile de intrare pivotante pot acoperi goluri de zid cu extra dimensiuni creand un rezultat deosebit din punct de vedere architectural datorita structurii sale robuste (pivotul permite functionarea in deschideri mari, care pot ajunge la 2 metri latime si 3 metri inaltime dintr-o bucata).

Usa pivotanta ofera libertate designului architectural si este conceputa pentru a urmari tendintele designului contemporan oferand linii coplanare.

Usile pe axa oferite de DoorSystem, pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.

Usa de exterior pivotanta este confectionata din aluminiu dur si asta ne ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe dar si la coroziune.

Alegand o usa de exterior din aluminiu cu rupere termica, se poate controla temperatura din interiorul casei, in acest fel caldura si confortul casei tale sa fie asigurat.

Sistemul de inchidere standard este WINKHAUS sau GU si cilindru ISEO.

Feroneria standard a usii presupune: maner de exterior sau bara de tragere, maner de interior, optional putem avea maner de tragere incastrat in foaia usii si se poate pune si led.

Usa pe pivot din aluminiu este vopsita in camp electrostatic si gama de culori este larga si cuprinde: nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Usa pivotanta prezentata de Doorsystem satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.

OPTIONAL
BARE DE TRAGERE

Mâner BAR - dimensiuni disponibile: 400mm, 500mm, 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm, 1600mm, 1800mm, 2000mm

Mâner SQUARE - dimensiuni disponibile: 400mm, 500mm, 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm


OPTIONAL
MANER ASCUNS

Variante disponibile pentru manerul ascuns cu LED
- lumina rece
sau
- lumina calda


OPTIONAL
FINGER PRINT RUPERE TERMICA

STICLA

Geamurile disponibile pentru iluminator lateral sau supralumina

DELTA MATT

CINCILLA

TRANSPARENT

SABLAT


CERTIFICĂRI

Usa exterior rupere termica PIVOT  Sidelight , este construita cu sticla alba in asa fel incat casa dumneavoastra va avea un stil unic arhitectural ce va impresiona oaspetii din prima clipa.

Aceasta ‘rupere termica’ ofera un control optim al temperaturii camerei. Caldura si confortul casei tale este datorat acestei optiuni.  In acest fel va puteti asigura confortul termic al caminului dumneavoastra scazand totodata costurile de incalzire ale casei.

Usile pe axa oferite de DoorSystem, pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.
Designul unic si specificatiile tehnice deosebite se imbina in armonie pentru ca tu sa obtii cele mai multe avantaje.

Usa exterior rupere termica PIVOT  Sidelight este confectionata din aluminiu dur in combinatie cu sticla si vopsita in camp electrostatic iar asta ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe  si la coroziune.

Datorita sistemului  cu pivot, usa poate  functiona in deschideri mari, care pot ajunge la 2 metri latime si 3 metri
inaltime dintr-o bucata, nealterand functionalitatea in timp a acestei usi  si  impresioneaza oaspetii dumneavoastra incepand de la intrarea in locuinta.

Datorita structurii sale robuste , materialelor de calitate in combinatie cu sticla creeaza un rezultat deosebit din punct de vedere architectural  si impresioneaza oaspetii dumneavoastra incepand de la intrarea in locuinta.

Usa exterior rupere termica PIVOT Sidelight