Usa exterior rupere termica PIVOT model 1019 GreyUsa pivot din aluminiu cu rupere termica se preteaza atat la case cat si la apartamente si este confectionata din materii de prima calitate.

Usile de intrare pivotante pot acoperi goluri de zid cu extra dimensiuni creand un rezultat deosebit din punct de vedere architectural datorita structurii sale robuste (pivotul permite functionarea in deschideri mari, care pot ajunge la 2 metri latime si 3 metri inaltime dintr-o bucata).

Usa pivotanta ofera libertate designului architectural si este conceputa pentru a urmari tendintele designului contemporan oferand linii coplanare.

Usile pe axa oferite de DoorSystem, pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.

Usa de exterior pivotanta este confectionata din aluminiu dur si asta ne ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe dar si la coroziune.

Alegand o usa de exterior din aluminiu cu rupere termica, se poate controla temperatura din interiorul casei, in acest fel caldura si confortul casei tale sa fie asigurat.

Sistemul de inchidere standard este WINKHAUS sau GU si cilindru ISEO.

Feroneria standard a usii presupune: maner de exterior sau bara de tragere, maner de interior, optional putem avea maner de tragere incastrat in foaia usii si se poate pune si led.

Usa pe pivot din aluminiu este vopsita in camp electrostatic si gama de culori este larga si cuprinde: nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Usa pivotanta prezentata de Doorsystem satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.

OPTIONAL
BARE DE TRAGERE

Mâner BAR - dimensiuni disponibile: 400mm, 500mm, 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm, 1600mm, 1800mm, 2000mm

Mâner SQUARE - dimensiuni disponibile: 400mm, 500mm, 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm


OPTIONAL
MANER ASCUNS

Variante disponibile pentru manerul ascuns cu LED
- lumina rece
sau
- lumina calda


OPTIONAL
FINGER PRINT RUPERE TERMICA

STICLA

Geamurile disponibile pentru iluminator lateral sau supralumina

DELTA MATT

CINCILLA

TRANSPARENT

SABLAT


CERTIFICĂRI

Usa exterior rupere termica PIVOT 1019 , este un model modern  si foarte eficient in izolarea termica a locuintei. Aceasta usa ofera un control optim al temperaturii din casa dumneavoastra iar asta datorita acestei optiuni de ”rupere termica”.  In acest fel va puteti asigura confortul termic al caminului dumneavoastra scazand costurile de incalzire ale casei.

Usile pe axa oferite de DoorSystem, se pot adapta la cererea beneficiarului in functie de necesitati si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.  Designul unic si specificatiile tehnice deosebite se imbina in armonie pentru ca tu sa obtii un maximum de avantaje.

Datorita sistemului de articulatie cu pivot, permite  functionarea in deschideri mari, care pot ajunge la 2 metri latime si 3 metri inaltime , fara sa altereze functionarea acesteia  in timp. Datorita structurii sale robuste  creeaza un rezultat deosebit din punct de vedere architectural  si impresioneaza oaspetii dumneavoastra incepand de la intrarea in locuinta.

Usa exterior rupere termica PIVOT 1019 este confectionata din aluminiu dur. Materialele folosite ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe  si la coroziune.
Usa este vopsita in camp electrostatic iar gama de culori ce poate fi aleasa este larga si cuprinde: nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Usa exterior rupere termica PIVOT 1019