Usa exterior rupere termica PIVOT model 1013Usa pivot din aluminiu cu rupere termica se preteaza atat la case cat si la apartamente si este confectionata din materii de prima calitate.

Usile de intrare pivotante pot acoperi goluri de zid cu extra dimensiuni creand un rezultat deosebit din punct de vedere architectural datorita structurii sale robuste (pivotul permite functionarea in deschideri mari, care pot ajunge la 2 metri latime si 3 metri inaltime dintr-o bucata).

Usa pivotanta ofera libertate designului architectural si este conceputa pentru a urmari tendintele designului contemporan oferand linii coplanare.

Usile pe axa oferite de DoorSystem, pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.

Usa de exterior pivotanta este confectionata din aluminiu dur si asta ne ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe dar si la coroziune.

Alegand o usa de exterior din aluminiu cu rupere termica, se poate controla temperatura din interiorul casei, in acest fel caldura si confortul casei tale sa fie asigurat.

Sistemul de inchidere standard este WINKHAUS sau GU si cilindru ISEO.

Feroneria standard a usii presupune: maner de exterior sau bara de tragere, maner de interior, optional putem avea maner de tragere incastrat in foaia usii si se poate pune si led.

Usa pe pivot din aluminiu este vopsita in camp electrostatic si gama de culori este larga si cuprinde: nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Usa pivotanta prezentata de Doorsystem satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.

OPTIONAL
BARE DE TRAGERE

Mâner BAR - dimensiuni disponibile: 400mm, 500mm, 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm, 1600mm, 1800mm, 2000mm

Mâner SQUARE - dimensiuni disponibile: 400mm, 500mm, 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm


OPTIONAL
MANER ASCUNS

Variante disponibile pentru manerul ascuns cu LED
- lumina rece
sau
- lumina calda


OPTIONAL
FINGER PRINT RUPERE TERMICA

STICLA

Geamurile disponibile pentru iluminator lateral sau supralumina

DELTA MATT

CINCILLA

TRANSPARENT

SABLAT


CERTIFICĂRI

Usa de exterior cu rupere termica PIVOT 1013 , este cea mai cautata in randul posesorilor de case sau apartamente, datorita combinatiei intre stil si eficienta. Usa pivotanta ofera libertate stilului arhitectural si este conceputa pentru a urmari tendintele designului contemporan.

Usile pe axa oferite de DoorSystem,  sunt confectionate din aluminiu dur si asta le ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe dar si la coroziune. Usile sunt vopsite in camp electrostatic iar gama de culori este larga si cuprinde: nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Feroneria standard a usii presupune: maner de exterior sau bara de tragere, maner de interior, optional putem avea maner de tragere incastrat in foaia usii si se poate pune si led. Sistemul de inchidere standard este WINKHAUS sau GU si cilindru ISEO.

Datorita pivotului , aceste usi pot acoperii goluri care pot ajunge la 2 metri latime si 3 metri inaltime dintr-o bucata , fara a influenta functionabilitatea acesteia, creand un rezultat deosebit din punct de vedere arhitectural datorita structurii sale robuste.

Usa exterior  rupere termica PIVOT 1013  prezentata de Doorsystem satisface si cele mai exigente cerinte deoarece pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului. Impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.

Usa de exterior cu rupere termica PIVOT 1013