Usa exterior profil PLATIN model 1780 BLACK – 7023Usa de exterior din aluminiu cu rupere termica se preteaza atat la case cat si la apartamente si este confectionata din materii de prima calitate.

Usile de intrare din aluminiu creeaza un rezultat deosebit din punct de vedere architectural, ofera libertatea designului architectural si sunt concepute pentru a urmari tendintele designului contemporan, oferind linii coplanare.

Usile de casa oferite de DoorSystem pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa. Aceste usi de intrare pot fi confectionate cu iluminatoare laterale sau supralumina.

Usa de exterior din aceasta gama este confectionata din aluminiu dur si asta ne ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe dar si la coroziune.

Alegand o usa de exterior din aluminiu cu rupere termica, se poate controla temperatura din interiorul casei, in acest fel caldura si comfortul casei tale sa fie asigurate.

Sistemul de inchidere standard este WINKHAUS sau GU si cilindru ISEO.

Usa de exterior metalica din aluminiu este vopsita in camp electrostatic si gama de culori este larga si cuprinde: nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Usa din aluminiu prezentata de Doorsystem satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.


SISTEME DE INCHIDERE


OPTIONAL
BARE DE TRAGERE

Mâner BAR - dimensiuni disponibile: 400mm, 500mm, 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm, 1600mm, 1800mm, 2000mm

Mâner SQUARE - dimensiuni disponibile: 400mm, 500mm, 650mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm


OPTIONAL
MANER ASCUNS

maner-ascuns-cu-LED-model-platin-si-profil-90-min

Variante disponibile pentru manerul ascuns cu LED
- lumina rece
sau
- lumina calda

maner-ascuns-FARA-LED-model-profil-platin-si-profil-90--min

OPTIONAL
FINGER PRINT RUPERE TERMICA

STICLA

Geamurile disponibile pentru iluminator lateral sau supralumina

DELTA MATT

CINCILLA

TRANSPARENT

SABLAT

Usa exterior rupere termica PLATIN 1780 este confectionata din materiale de prima calitate si pastreaza tendintele moderne.

          Ruperea termica reprezinta o caracteristica deosebita a acestor usi. Aceasta ‘rupere termica’ ofera un control optim al temperaturii camerei. Caldura si confortul casei tale sunt rezultatul acestei optiuni. In acest fel va puteti asigura confortul termic al caminului dumneavoastra scazand totodata si costurile de intretinere.

          Usa exterior rupere termica PLATIN 1780, este confectionata din aluminiu dur. Materialele de prima calitate folosite impreuna cu vopsitul acesteia in camp electrostatic  ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe  si la coroziune, iar asta datorita calitatii superioare a materialelor folosite in confectionarea acesteia .

              Usile de casa oferite de DoorSystem pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.

               Aceste usi de intrare pot fi dotate la cererea clientului cu iluminatoare laterale sau supralumina. Gama de culori ce poate fi aleasa este larga si cuprinde: nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

               

                Usile prezentate de Doorsystem satisfac si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.

 

Usa exterior rupere termica PLATINUM 1780