Usa exterior antiefractie linia aluminiu model SEC 7020

Usa de exterior securizata cu panouri din aluminiu se preteaza atat la case cat si la apartamente si este confectionata din materii de prima calitate. Usile antiefractie de exterior pot fi executate intr-un canat sau doua canate simetrice sau asimetrice.
Deasemenea usile de intrare, de apartament sau casa pot fi confectionate cu iluminatoare laterale sau supralumina.

Geamul folosit la iluminator sau supralumina poate fi de doua tipuri:
• triplex securizat (se pot alege 6 modele diferite: transparent, cincilla, D-mat, fumuriu, STOP SOL si sablat)
si
• antiglont (se pot alege 2 modele diferite: transparent si sablat).
Usile metalice oferite de DoorSystem, pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri in consultanta, clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.
La confectionarea acestui model se folosesc balamale de tonaj mare, care se pot regla in patru directii.
Tocul usii care este de tip inchis cu tabla de 2 mm grosime ofera o structura foarte solida.
Usa blindata poate avea dublu sau triplu blindaj si pentru izolarea fonica si termica in interiorul blindajului are vata bazaltica.
Tot pentru izolatie termica si fonica, la usile de apartament folosim doua garnituri de etansare iar pentru usile de exterior pentru casa folosim trei garnituri de etansare. Usa de intrare in apartament se livreaza cu periere tractabila si prag fix de pardoseala din aluminiu anodizat, iar usa de casa se livreaza cu pachetul THERMO (optional) care contine prag, picurator si trei perii sub foaia usii care etanseaza pe prag si tocul cu profil THERMO (optional). Pragul thermo este disponibil pentru toate configuratiile usilor (1 canat, 2 canate, supralumina, iluminator lateral). Tocul cu profil thermo este disponibil numai in configuratia usii intr-un singur canat si poate fi vopsit numai in culorile paletarului RAL. .

Sistemul de inchidere standard este de tip seif SECUREMME iar optional usa poate fi prevazuta cu sistemul de inchidere MOTTURA sau ISEO, la cerere putem adauga yala cu electromagnet sau sistem cu amprenta digitala.

Usa de exterior DoorSystem poate avea de la 13 pana la 20 de puncte periferice de inchidere cu bolturi din otel care au diametrul de 18 mm.

Feroneria standard a usii presupune: vizor panoramic, maner de exterior (fix sau mobil) si de interior, extra bolt de siguranta (ce confera un plus de siguranta) si este disponibila in patru culori - auriu, bronz, argintiu satinat si argintiu lucios.

Modelul este disponibil atat in nuantele paletarului de culori standard, care contine nuantele din paletarul RAL structurate dar optional panourile decorative pot fi vopsite in camp electrostatic in nuantele lemnului.
Aceasta gama poate avea doua tipuri de finisaje:
- Panoul decorativ de exterior dar si cel de interior din aluminiu vopsit in camp electrostic
- Panoul decorativ de exterior din aluminiu pentru protectia UV dar si a umiditatii, iar la interior panou furniruit in diferite esente lemnoase.
Usa blindata prezentata de Doorsystem, satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.

CILINDRI USI ANTIEFRACTIE

STANDARD
CINLINDRU ISEO
R6 PLUS

STANDARD
CINLINDRU SECUREMME
K22 EVO

OPTIONAL
CINLINDRU ISEO
R7 EXTRA

OPTIONAL
CINLINDRU ISEO
R11 PROGRESS


SISTEM INCHIDERE PENTRU USILE ANTIEFRACTIE

STANDARD
SISTEM DE INCHIDERE SECUREMME

SISTEM DE INCHIDERE SECUREMME - pentru usi exterior antiefractie
 

OPTIONAL
SISTEM DE INCHIDERE MOTTURA CU CARLIGI

 
SISTEM DE INCHIDERE MOTTURA CU CARLIGI OPTIONAL - pentru usi exterior antiefractie

OPTIONAL
SISTEM DE INCHIDERE SILENTIOS CU ANGRENAJE PENTRU USI ANTIEFRACTIE

FINGERPRINT ( optional )

 
 

SISTEM PROTECTIE CILINDRU MAGNETI PENTRU USILE ANTIEFRACTIE ( optional )

Sistemul de protectie cu cilindru magneti pentru usile antiefractie indeplineste cele mai ridicate cerinte de securitate, oferind protectie absoluta cilindrului.
Magnetul deblocheaza cilindrul prin rotatie, oferind astfel protectie absoluta.
Accesul se realizeaza doar prin rotirea magnetului, in conditii depline de confort si siguranta.

OPTIONAL
BARE DE TRAGERE

BAR 170

MODELUL 170 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 600mm, 800mm, 1200mm, 1800mm

240

MODELUL 240 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 500mm SI 1700mm LUNGIME

270

MODELUL 270 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 800mm

SQUARE 1139

MODELUL1139 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 600mm, 800mm, 1000mm,1200mm,1400mm

1137

MODELUL 1137 ESTE DISPONIBIL PENTRU DIMENSIUNILE: 800mm, 1000mm, 1200mm/1400mm, 1600mm, 1800mm, 2000mm

POLIS

FERONERIE

STICLA


CERTIFICĂRI

Usa exterior antiefractie aluminiu SEC 7020 ofera o securitate sporita casei si bunurilor clientilor datorita materialelor de inalta calitate.

Usa blindata prezentata de Doorsystem, satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului iar impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.

Usa exterior antiefractie aluminiu SEC 7020 poate avea dublu sau triplu blindaj. La fabricarea acestui model se utilizeaza balamale de tonaj mare , iar blindajul tocului usii este din table de 2mm grosime.  Pentru izolarea fonica si termica se foloseste vata bazaltica ce se afla in interiorul blindajului, si cate 2 sau 3 garnituri de etansare. Pentru securitate poate avea de la 13 pana la 20 de puncte de inchidere cu bolturi din hotel de 18mm.

Geamul utilizat la iluminator sau supralumina poate fi triplex securizat securizat (se pot alege 6 modele diferite: transparent, D-matt, Cincilla, Stop SOL, fumuriu si sablat)  sau  antiglont (se pot alege 2 modele diferite: transparent si sablat).

Sistemul de inchidere standard este de tip seif SECUREMME iar optional poate fi prevazuta cu sistemul de inchidere MOTTURA sau ISEO,  yala cu electromagnet sau sistem cu amprenta digitala. Feroneria standard a usii presupune: vizor panoramic, maner de exterior si de interior, extra bolt de siguranta si este disponibila in patru culori – auriu, bronz, argintiu satinat si argintiu lucios.

Usa exterior antiefractie aluminiu SEC 7020