Usa de exterior pentru casa

Usa de exterior pentru casa reprezinta calea de acces in locuinta si totodata bariera impotriva persoanelor rau intentionate sau a frigului.

Usa de exterior pentru casa se poate personaliza dupa preferintele si imaginatia fiecaruia.

Cand achizitionam o usa de intrare trebuie sa luam in considerare ca este o investitie pe termen lung si sa fim atenti la anumite detalii. Aceste aspecte fac diferenta intre o usa de slaba calitate si una de cea mai inalta calitate.

Securitatea oferita:

Usile de intrare reprezinta o importanta bariera impotriva infractorilor si a hotilor. Astfel un important criteriu in alegerea usii il reprezinta securitatea oferita.

Usa trebuie sa aiba protectii si sa fie cat mai greu de spart, astfel incat sa prelungeasca timpul si efortul de fortare in tentativa de a patrunde in casa, cu atat cresc sansele ca vecini, caini, sau patrula sa zareasca hotul. Usile de exterior pentru casa oferite de DoorSystem au inchidere de tip seif  ISEO si pot beneficia de dublu sau triplu blindaj. Usile noastre se personalizeaza la cerere, iar astfel ve-ti putea opta pentru o inchidere de pana la  20 de puncte periferice. Adica 20 de bolturi metalice de 18mm vor intra simultan in lagarele de pe tocul usii.

Butucul usii trebuie sa fie dotat cu protectii anti-gaurire. Balamele sunt si ele niste elemente vulnerabile, astfel in momentul inchiderii, cadrul usii trebuie sa blocheze accesul la ele. Usile oferite de DoorSystem beneficiaza de balamale de cea mai inalta calitate.

 

Izolarea termica si fonica

Usile de intrare pentru casa sunt o bariera impotriva frigului iarna si a zgomotului produs de copii pe strada vara. Din aceste motive izolarea termica si fonica sunt 2 criterii foarte importante cand vine vorba de alegerea usilor.

Tocul usilor trebuie sa fie izolat termic si sa nu transpire. Usa trebuie sa fie dotata cu 3 garnituri de calitate, din cauciuc si sa aiba perie pe prag.

Usile produse de DoorSystem sunt concepute cu un design inteligent bazat pe compartimentari. Aceste camarute sunt umplute cu polistiren extrudat iar astfel izolatia este sporita, caldura si zgomotul se vor refracta uniform (la linia rupere termica).

Daca izolatia nu este eficienta, din cauza diferentelor de temperatura se va produce condens iar usa va rugini. De aceea este de preferat ca pentru case sa fie alese usile cu rupere termica, deoarece au contact direct la mediul extern.

 

Montajul

Usa de exterior pentru casa necesita un montaj efectuat atent si corect.

Montajul usilor reprezinta modul prin care puteti prelungi viata acestora (la fel se intampla si pentru rulouri exterioare). Un montaj corect al usilor mareste calitativ modul de functionare al acestora.

DoorSystem va sta la dispozitie cu  echipe de profesionisti, rapizi si eficienti, de care puteti beneficia pentru un montaj perfect al usilor achizitionate.