Ruperea termica, caracteristica ce scade costurile de încalzireUSI EXTERIOR CU RUPERE TERMICA

Usi exterior cu rupere termica Pivot

 

 

 

Ruperea termica: o caracteristica detinuta de usile concepute pentru a pastra caldura in interiorul casei, astfel facturile de incalzire vor scadea semnificativ.

Pregatiri pentru sezonul rece?  Cautati sa va izolati termic casa astfel incat pierderile de caldura sa fie diminuate cat mai mult?

Usile din gama Rupere Termica, datorita acestei propietati speciale, imbunatesc izolarea termica creand un confort maxim comparativ cu o usa normala. Designul usilor este conceput sa izoleze termic, astfel caldura din interiorul incaperii se va pastra si permite economiserea considerabila de energie pentru incalzire, din acest motiv costurile de incalzire se diminueaza.

In productia acestor modele de usi sunt folosite materiale de cea mai inalta calitate ce absorb zgomotul si ofera o rezistenta ridicata la diferentele de temperatura. Vopsirea in camp electrostatic a acestor usi creeaza un strat decorativ puternic protector, impotriva radiatiilor ultraviolete si a coroziunii, in acest fel usa isi va pastra estetica si perfomantele maxime.

In procesul de fabricatie al acestor usi cu rupere termica sunt respectate cele mai inalte standarde tehnologice si de calitate, oferind beneficiarilor cea mai buna izolare termica si fonica. Pentru a rupe fluxul de temperatura, interiorul profilului este conceput dupa un design special si construit cu cele mai bune materiale.

La profilele de aluminiu, in interiorul acestora exista un material care are rolul de a scadea conductivitatea termica.

Bariera termica a foii de usa este conceputa pentru a rezista unor temperaturi extreme. Nivelul de izolare termic este descris prin valoarea U. Cu cat U este mai mic, cu atat izolarea termica este mai buna.  Aceasta bariera contra frigului se  realizeaza printr-o punte termica ce este cuprinsa intre profilul de interior si cel de exterior (sandwich), interiorul punții conținând polistiren extrudat, capabil sa mentina caldura in interior iar frigul sa nu penetreze foaia usii.

Astfel, cand pe exteriorul usii vor fi -20 de grade, pe interiorul acesteia se va pastra temperatura de confort existenta in casa.

Aceasta tehnologie este utilizata in special la usile de intrare ce sunt predispuse la inghet.

 

Rupere termica