Montajul usilor alaturi de specialistii nostri

Montajul usilor de exterior se executa numai de catre profesionisti iar DoorSystem va este alaturi pentru a beneficia de o montare corecta.

DoorSystem asigura montajul tuturor sistemelor de inchidere pe care le detine. Firma noastra executa montajul broastelor usii, cilindrilor butuci ai usii, garnituri, yalelor, incuietorilor.  Lucram cu cei mai buni  furnizori din domeniul sistemelor de inchidere si a feroneriei de usi.  Toate usile noastre sunt proiectate alaturi de cei mai buni specialisti astfel incat confortul si siguranta dumneavoastra sa fie sporite.

Cel mai important aspect ce ofera o buna functionalitate a usii in timp il reprezinta MONTAJUL !

Instalarea usilor de interior se face dupa ce ati terminat de finisat peretii si montat pardoseala. Daca usa se monteaza in tencuiala uda, din cauza umezelii tocurile se pot deforma si vor afecta functionalitatea acesteia. Un alt avantaj al montarii usilor pe finalul amenajarii este acela ca vei avea mai putine usi zgariate si stropite.

Montajul usilor de exterior se executa numai de profesionisti  si NU este asemanator cu cel al usilor de interior.

                                                 

                                            Pregatirea pentru Montajul Usilor

 

Tocul vechi se taie pe felii iar apoi se scoate cu ranga bucata cu bucata. Golul ramas in urma extragerii se curata de resturi, iar in caz ca se strica peretele se vor face reparatiile necesare, apoi se va astepta pana la uscarea materialelor.  Golul de zid trebuie sa aiba 90° in plan vertical si orizontal, se va verifica cu ajutorul vinclului. Deasemenea golul de zid trebuie sa fie cu cativa centimetri mai mare decat dimensiunile usii, pentru a o putea fixa cu spuma si pentru a corecta diferentele aparute.

 

Montajul 

  •   Se incepe prin pozitionarea tocului cu ajutorul bolobocului in golul existent si fixarea acestuia cu ajutorul unor pene.
  •    In cazul usilor de exterior, pastrand pozitia corecta, se vor executa cate 4 gauri pe fiecare latura a acestuia prin orificiile de montaj, specifice pentru fixarea in beton sau cărămidă (se folosesc suruburi speciale pentru montaj ce variaza in dimensiune pentru usile de exterior). Deasemenea la usile antiefractie de mai multe ori, este necesara sudarea tocului.
  • In cazul usilor de interior se patreaza pozitia corecta, se pune spuma poliuretanica cu expandare controlata, iar in functie de anotimpul in care se realizeaza montajul se opteaza pentru spuma de vara sau de iarna.
  •   Apoi fixam foaia usii in balamale si executam reglajele pentru functionarea corecta.
  •  Dupa ce am verificat inchiderea si deschiderea usii, cu ea inchisa vom etansa golul ramas intre toc si zidarie cu spuma de montaj. Este important sa lasam usa inchisa cel putin 2 ore de la aplicarea spumei.

Modul in care usa este montata, poate determina durata de viata si este indicat sa apelati la echipa de profesionisti pusa la dispozitie de catre DoorSystem.